Pentru a va oferi continut personalizat si o experienta de navigare cat mai buna, site-ul nostru foloseste cookies. Prin derularea paginii, click, sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor.

Politica de confidentialitate     Am inteles
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
  • Hotel Opal - Cap Aurora
Conferinte si intalniri

Oricare ar fi scopul vizitei dumneavoastra, Hotel Opal by the sea, va ofera cadrul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment corporate, de la intalniri de afaceri, pana la workshop-uri, traininguri, conferinte, prezentari, simpozioane, lansari de produse, gale si premieri si multe altele, puteti imbina utilul cu placutul, afacerile cu relaxarea.
Va punem la dispozitie 1 sala de conferinta cu lumina naturala, cu o capacitate totala de pana la 80 de locuri, dotate cu echipamente tehnice ultramoderne.
Sala poate fi aranjata la cerere, in functie de profilul evenimentului pe care doriti sa il organizati. In plus, echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a se asigura de desfasurarea optima a evenimentului dumneavoastra.

Dotari:
Lumina naturala
Echipamente tehnice incluse (videoproiector, ecran proiectie, pointer, sonorizare, microfoane, flipchart si markere)
Acces Internet wireless
Control independent al aerului conditionat
Materiale consumabile oferite contra cost

Aranjament sala/locuri:
Teatru - 80 locuri
Sala de curs - 30 locuri
Forma U - 30 locuri

Credem cu tarie in parteneriatele dezvoltate si va oferim tot sprijinul nostru pentru ca evenimentul dumneavoastra sa atinga succesul, iar rezultatele sa depaseasca asteptarile initiale.

Solicitati o oferta personalizata:

e-mail: rezervari@hotelopal.ro
telefon: +40 752 022 462